Om MAKS

Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter, landskaps- og interiørarkitekter i Norge. MAKS (Modell for arkitektkontorets kvalitetssystem) er utarbeidet, utviklet og driftet av oss. Les mer om Arkitektbedriftene på vår nettside

Abonnement og pålogging

For påloggingsinfo eller andre spørsmål, send epost
For bestilling av abonnement, klikk her.

Support

Send epost til maks@arkitektbedriftene.no

Ansvar for eget bruk og opphavsrett

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (eller MAKS i nedlasted form, word-dokumenter) godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

MAKS er en modell for et prosessorientert kvalitetsstyringssystem. Det er imidlertid det ansvarlige foretak sitt ansvar å tilpasse modellen slik at de selv ivaretar gjeldende lover og forskrifter. Arkitektbedriftene i Norge tar ikke ansvar for unøyaktigheter, feil eller utelatelser i innholdet i kvalitetsplanen, offentlig regelverk eller MAKS-rutinene, forsinkelser, feilaktig bruk eller tilsvarende. Enhver beslutning du eller bedriften måtte ta som følge av innholdet i MAKS, er på eget ansvar. Arkitektbedriftene står ikke ansvarlig ved tekniske feil på nettsiden eller driftsavbrudd.

Arkitektbedriftene eier alle rettigheter til nettstedet og MAKS. Innhold, utforming og data er beskyttet etter åndsverkloven. Innholdet kan ikke reproduseres, distribueres eller for øvrig anvendes for kommersielle forhold uten tillatelse. Ta kontakt dersom det er aktuelt for din bedrift.

Kvalitetsplanen tilbyr mange lenker til eksterne nettsteder, som f.eks Standard Norge og DiBK. Arkitektbedriftene etterstreber å holde alle lenker oppdatert til enhver tid. Vi fraskriver oss alt ansvar for innholdet på eksterne nettsider det lenkes til.

Opplysninger vi lagrer

Alle kvalitetsplaner med tilhørende hjelpemidler og dokumentasjon lagres i vår database. Så som bedriftenes navn, logo, organisasjonsnummer og kontaktinformasjon, samt MAKS-brukernes (de ansattes) påloggings- og kontaktinformasjon. Vi lagrer ikke mer informasjon enn det som er nødvendig for å kunne bruke MAKS. For å se hvilken informasjon vi har lagret for din bedrift og dine brukere, vennligst logg inn i portalen via medlemssidene på www.arkitektbedriftene.no. Du er selv ansvarlig for å melde ut ansatte dersom de slutter i bedriften, og dermed avslutte vedkommendes tilgang til bedriftens kvalitetsplaner. 

Alle ansatte har sin egen, unike bruker og hver enkelt har ansvaret for å vedlikeholde og beskytte sin påloggingsinformasjon. Det er ikke tillatt å dele påloggingsinformasjon med andre brukere. 

Arkitektbedriftene vil aldri selge eller dele informasjonen vi har lagret om våre brukere til andre.

Nettstedet benytter cookies/informasjonskapler. Det brukes for å huske din pålogging (styres av publiseringsløsningen og slettes automatisk etter tid) og for å samle besøksstatistikk via Matomo. Du kan slette cookies fra din nettleser ved å følge innstillinger for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Les mer om personvern og vår databehandler avtale.